Kuukkaanseudun Erä ry on v. 1961 perustettu metsästysseura, joka toimii Ranuan kunnassa Kuukasjärven, Kelankylän ja Petäjäjärven kylien alueilla. Seurassa on n. 140 jäsentä. Hirvenmetsästäjiä on lähes 40. Seuran alueella metsästetään kaikkea riistaa. Kuukkaanseudun Erä ry on Ranualla ainoa metsästysseura, joka seuraa aktiivisesti riistakantojen tilaa suorittamalla riistakolmiolaskennan kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Seuran jäsenissä on myös aktiivisia koiraharrastajia ja useat koirat ovat menestyneet hyvin valtakunnallisissakin kilpailuissa.

Kuukkaanseudun Erä ry:n jäsenyyttä voivat hakea kaikki seuran alueella vakituisesti asuvat tai maata omistavat metsästyskortin suorittaneet henkilöt. Lisäksi maanvuokraajien lähisukulaiset voivat hakea jäsenyyttä. Seuran hallitus päättää jäseneksi ottamisesta. Maanvuokraajilta ei peritä jäsenmaksua. Muilta jäsenmaksu on 10 euroa / vuosi. Lisäksi vuosittain peritään riistanhoitovelvoitemaksu 60 €. Riistanhoitovelvoitemaksusta saa alennusta osallistumalla seuran riistanhoitotyöhön ja toimintaan, riistakolmiolaskentoihin, onkikilpailujen järjestelyihin tms. Jäsenmaksusta ei saa alennusta.

Metsästysseuran historiikki (pdf 3,7 Mt)

Facebookissa: https://www.facebook.com/kuukkaanseudunera

Kuukkaanseudun Erä ry:n yhteystiedot ja toimihenkilöt:

Puheenjohtaja: Tero Kokko, p. 050-5371278
Sihteeri: Vesa Sarajärvi, p. 050-5383873
Seuran postiosoite: Kuukassalmentie 12 97780 Kuukasjärvi
email: vesa.sarajarvi(at)kuukas.com
Seuran tilinumero: FI40 5644 6620 0384 04 (OKOYFIHH)

Johtokunnan muut jäsenet:
Heikki Petäjäjärvi, Veli Haataja ja Pasi Sääskilahti

Toimintaa:
* Onkikilpailut Kuukasjärven kylätalon rannassa pe 15.7.2016. Tervetuloa koko perheellä!

Vierasluvat:
* Vieraslupia myydään toistaiseksi vain jäniksen metsästykseen 10 € / vrk tai 50 € / koko kausi
* Lupien myyjät: Vesa Sarajärvi, Tero Kokko, Kalle Koivukangas ja Jarmo Puominen
* Luvat voi myös maksaa seuran tilille (ks. ylempänä). Kuittiin vieraan ja isännän (seuran jäsen) nimi sekä aika (vrk tai kausi). Voit kysyä lisää seuran sihteeriltä

Pienpetotarkastajat:
* Tero Kokko, Jarmo Puominen ja Elias Sarajärvi

 

Paluu pääsivulle